نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تکریم و معارفه جمعی از مدیران شهری مشهد در حوزه حمل و نقل | تلاش برای خروج پروژه‌های فاقد اولویت از دستور کار

  • کد خبر: ۱۸۵۵۱۹
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
تکریم و معارفه جمعی از مدیران شهری مشهد در حوزه حمل و نقل | تلاش برای خروج پروژه‌های فاقد اولویت از دستور کار
امروز ١ مهرماه ۱۴۰۲ جمعی از مدیران شهری مشهد در حوزه حمل و نقل تکریم و معارفه شدند.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمود ریحانی مدیرکل سابق نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری مشهد در این مراسم، اظهار کرد: ٣٣ سال است که در شهرداری در حوزه معاونت عمران و حمل و نقل در جایگاه‌های متفاوت فعالیت داشتم و ١۶ سال که در این بخش در جایگاه مدیریت خدمت رسانی کرده‌ام. در طول مدت خدمتم کار‌های بزرگی در این حوزه انجام شد که البته زحمات همکاران، مشاوران و پیمانکاران نیز نقش موثری داشت.

وی با اشاره به خدمات انجام شده، افزود: ۴٠ تقاطع همسطح و ١۴٠ کیلومتر شبکه بزرگراهی، بلوار و شیان اصلی ساخته شده است، ١٣۵ کیلومتر مسیل بزرگ قرینه سازی، ۶٠٠ کیلومتر کانال سرپوشیده و هزار کیلومتر کانال روباز اجرا شده است.

ریحانی ادامه داد: همچنین ٣٠ مورد ساختمان بزرگ اعم از ساختمان‌های اداری، فرهنگسراها، پارکینگ طبقاتی، سالن بحران، سالن ورزشی و پایانه مسافربری که بزرگترین آن پایانه امام رضا (ع) در این مدت اجرا و مورد بهره‌برداری واقع شده است. لازم به ذکر است که ۶ پارک بزرگ مقیاس نیز اجرا شده است.

مدیرکل سابق نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری مشهد با بیان اینکه در طول خدمتم به دو هدف که شامل رعایت اصول فنی و سلامت است، توجه کرده‌ام، اضافه کرد: خوشحالم این دو اصل در این اداره به نحو احسن پیاده شد و با خیال راحت مسئولیت خود را واگذار می‌کنم. خوشبختانه با مهندس زمانیان افتخار همکاری داشته‌ام و خوشحالم دکتر زمانیان در این سمت انتخاب شدند، زیرا به روند کار‌ها آشنا هستند و از همکاران خود خواستارام بیشتر از بیش با ایشان همکاری داشته باشند.

در ادامه مجتبی زمانیان وحیدی، مدیر کل نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی ضمن تقدیر و تشکر از همه افرادی که در مسیر عمران و آبادانی این شهر زحمت کشیده‌اند، اظهار کرد: امیدوارم با همراهی همه همکاران بتوانیم در این دوره که عهده‌دار این مسئولیت هستم به نحو‌احسن کار‌ها را پیش ببریم و شاهد احداث پروژه‌های باشیم که در زندگی مردم گره‌گشا است. همچنین بتوانیم پروژه‌های فاقد اولویت را از دستور کارخارج کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید بین حوزه‌های پدیده آوری، مطالعات اجرا، نظارت، نگهداری و تعمیرات ارتباط برقرار کنیم، ادامه داد: گاهی پیش می‌آید که برای پروژه‌ای فرصت کافی برای مطالعه نیست و باید این فرصت را ایجاد کنیم. در حوزه اجرا نیز باید بین مدیریت زمان، مدیریت هزینه و کیفیت توازن برقرار کنیم تا هیچ کدام قربانی یکدیگر نشوند. برای اجرای این برنامه‌ها به یاری همکاران در مسیری که ترسیم شده نیاز داریم.

در ادامه این مراسم سید مهدی امامی میبدی مدیر سابق کل راهبری و نظارت بر ترافیک با اشاره به اینکه در این مدت سعی کرده ام خدمت صادقانه داشته باشم، اظهار کرد: جا دارد از همه کسانی که در این مدت کنار بنده بودند و همکاری لازم را داشتند تشکر و قدردانی می‌کنم.

همچنین هادی عطار زاده مدیر کل راهبری و نظارت بر ترافیک ادامه داد:حوزه حمل و نقل و ترافیک حوزه پیچیده‌ای با کاربران متفاوت و گستردگی زیادی دارد و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اجرای برنامه‌های مناسب است.

وی گفت: امیدوارم بتوانیم برنامه‌های خود را در جهت توسعه حمل و نقل انسان محور و پایدار پیش ببریم. کار سخت است و پشتکار و همت ما همکاران نباشد ممکن نیست؛ و امیدوارم بتوانیم آنچه را که شایسته این شهر است، انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->